Nyheter

Filtrera på kategori

Håll koll på badtemperaturen med Danderydsappen!

Nu kan du enkelt se badtemperaturen i realtid direkt i Danderydsappen. Oavsett om du planerar ett dopp vid Kevinge strand, Germaniaviken, Svanholmsparken, Rösjön eller Ösbysjön, kan du nu snabbt och smidigt få uppdaterad information om vattentemperaturen.
Läs mer

Uppleva & göra

Enhällig kommunstyrelse godkände skolutredningen

Kommunstyrelsen godkände vid sitt sammanträde den 17 juni den färdiga så kallade skolutredningen. Utredningens slutsatser kommer bli det underlag utbildningsnämnden behöver för att implementera det fortsatta arbetet med och för de kommunala grundskolorna i Danderyd.
Läs mer

Kommun & politik Förskola & skola

"Walk and talk har blivit en rolig tradition"

Tack alla företagare, tjänstemän och politiker som deltog i dagens walk and talk om företagsklimatet. Vilka bra frågor som kom upp! Vilka bra diskussioner det blev! Och vilka bra synpunkter som kom in om hur vi kan göra Danderyd bättre tillsammans!
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare

Nu kan ukrainska flyktingar få personnummer i Sverige

Personer som har flyttat till Sverige från Ukraina och fått uppehållstillstånd med tillfälligt skydd kan nu bli folkbokförda och få ett personnummer.
Läs mer

Integration Ukraina

Välkommen till nya pop up-parken i Mörby

Danderyd har fått en liten pop up-park i anslutning till Mörbyplan i Mörby centrum. En för tillfället oanvänd byggyta har förvandlats till en trivsam och rolig plats för både stora och små besökare.
Läs mer

Bygga, bo & miljö Uppleva & göra