Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Ny mobil isrink på plats på Danderydsvallen

I väntan på att två nya isbanor och en ny kylanläggning ska finnas på plats på Danderydsvallen så har en så kallad icepractise-rink köpts in. Den är åkbar så snart kylan kommer och den fryser till.

Uppleva & göra

Frågor och svar om nya Danderydsvallen

Idrottsanläggningschef Pierre Nystedt svarar på frågor om Danderydsvallen och den investering på totalt drygt 10 miljoner som kommer att göras där under nästa år. Vintern 2020/21 kommer en fullstor ishockeyrink med en modern och miljöanpassad kylanläggning finnas på plats.

Uppleva & göra Budget

Nytt fokus på den uppsökande ungdomsverksamheten

En ny ungdomsstrategi, en utökad uppsökande verksamhet, och ett nytt tänk kring hur kommunen ska nå ut till så många ungdomar som möjligt. Ungdomsarbetet i Danderyd går in på ett delvis nytt spår under nästa år – allt under namnet Ungt fokus. Vid ett informationsmöte den 2 december berättar vi mer!

Uppleva & göra Budget

Stora investeringar i Danderydsvallen under 2020

Under 2020 kommer en investering i en ny kylanläggning att göras på Danderydsvallen, till en kostnad av totalt omkring 10 miljoner kronor. Vintern 2020/21 kommer en fullstor ishockeyrink med en modern och miljöanpassad kylanläggning att finnas på plats.

Uppleva & göra Budget

Förslag till förändringar inom kultur och fritid

Bildningsförvaltningens verksamheter inom kultur och fritid har fått en minskad budget för 2020 jämfört med 2019. För att klara detta har ett antal förslag arbetats fram som beräknas leda till besparingar på totalt omkring 12 miljoner kronor, vilket motsvarar en ram om 83,6 miljoner kronor för 2020.

Uppleva & göra Budget