Seniorcentrum

Här är du som senior och boende i Danderyds kommun välkommen alla vardagar. Våra öppettider är måndag-torsdag 9.00-16.00, fredag 9.00-14.00.

Sommarstängt vecka 27-31.

Lokal

Våra lokaler ligger lättillgängligt en trappa ned från Eneby torg. Det finns hiss, samt rullstolsramp och ingång från Cedervägen 2.

Aktiviteter

Här finns möjlighet att träffas och umgås. Du kan få hjälp att börja väva, laga ett klädesplagg eller vara med på olika gruppaktiviteter som keramik eller sittande gymnastik. Du kan också läsa tidningar, använda våra datorer eller spela pingis. Dessutom har vi har alltid ett pussel på gång. 

På Seniorcentrum ordnar vi utflykter, studiebesök, fester, klädförsäljning, loppmarknad, julbasar och pyssel i samband med högtider. När vädret är fint går vi och spelar boule vid en boulebana i närheten.

I vår fina trädgård sitter vi och äter, fikar och ibland grillar korv under sommarhalvåret. En dag i veckan erbjuder vi en lättare lunch. På torsdagar äter vi sopplunch samt kaffe med smörgås de övriga dagarna. Allt är till självkostnadspris.

Välkomna! önskar Anna och Britt.

Kontakt

Tel: 08-568 919 28
E-post: