Nyheter

Filtrera på kategori

Blomsterfonden får kvalitetspriset inom äldreomsorg

Blomsterfondens vård- och omsorgsboende Tallgården i Enebyberg fick socialnämndens kvalitetspris inom äldreomsorg för 2023. SPF Idun och Seniormötesplatsen i Kevinge fick varsitt hedersomnämnande
Läs mer

Omsorg & socialt stöd Seniorer

Danderyd samverkar kring arbetet mot våld i nära relationer

Idag inleds En vecka fri från våld, en återkommande kampanj- och aktivitetsvecka, som sätter ljuset på det förbyggande arbetet mot våld i nära relationer. I samband med veckan 20-26 november ordnar Danderyds kommun ett antal föreläsningar och aktiviteter. Syftet är att ge fördjupad kunskap och att fler som behöver stöd i en våldsam relation ska våga söka hjälp.
Läs mer

Omsorg & socialt stöd Trygghet & säkerhet
En närbild på en partikel av coronavirus.

Ökad spridning av covid i samhället

Eftersom smittspridningen av covid ökar i samhället har Smittskydd Stockholm gått ut med förstärkta hygienrekommendationer inom kommunala vård- och omsorgsverksamheter.
Läs mer

Omsorg & socialt stöd Coronavirus Seniorer
Hålla handen!

Trygghetslarmen fungerar i Danderyd

Uppdatering 15:50: Nu fungerar även telefonsamtal som vanligt till kommunen. Larmpersonal tar kontakt via telefon igen snarare än besök.
Läs mer

Omsorg & socialt stöd Seniorer

Dags att nominera till Hälsovårdsfonden 2023

Nu är det dags att nominera stipendiater till Hälsovårdsfonden! Stipendiet som är i form av ett ekonomiskt bidrag, tilldelas en eller flera personer verksamma i Danderyd, som arbetar för att kommunens unga ska ha en sund hälsa.
Läs mer

Omsorg & socialt stöd Idrott & fritid