Mörbyskolan söker elevassistent

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Mörbyskolan är en åk 7-9 skola med ca 440 elever och ca 50 medarbetare. Skolan är en 1:1 skola vilket innebär att varje elev har en egen Ipad. Vår skola kännetecknas av hög kompetens och ett medvetet pedagogiskt utvecklingsarbete, där elevernas kunskapsutveckling och trivsel självklart står i fokus. Skolan ligger centralt med närhet till allmänna kommunikationsmedel.

Arbetsuppgifter

Vi söker till vårterminen en elevassistent på 75%(30 h/vecka) till Mörbyskolan och vårt lärcentrum. Arbetet innebär att följa elev/elever under skoldagen och hjälpa till att strukturera studierna.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning inom det pedagogiska området, och önskvärt att du har erfarenhet av arbete med elever i tonåren i behov av särskilt stöd. Som person är du lugn, trygg i dig själv, engagerad och en god förebild. Viktigt är att du kan samarbeta med övrig personal, men också att du kan arbeta självständigt. Arbetet kräver flexibilitet och en positiv grundsyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Månadslön
Tillträde: 2017-01-16, Tillträde 16/1 eller enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2017-06-15
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-01-15 Arbetsgivarens referensnummer: A642399

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Harri Koski, Rektor Tel: 08-5689 14 42 Mobil: 0730 78 34 05