Lärare i grundskolans tidigare år, åk 1-3 till Balderskolan

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling. Kyrkskolans enhet består av två grundskolor, Kyrk- och Baldersskolan. Kyrkskolan är en F-6 skola som är centralt belägen i Danderyd med ca 300 elever. Baldersskolan ligger vackert belägen i ett villaområde i västra Danderyd och omfattar åk F-3 med ca 200 elever. I våra skolor får du arbeta i välfungerande arbetslag tillsammans med engagerade och erfarna kollegor. Hos oss får eleverna en gedigen kunskapsgrund och möjlighet att utveckla sina förmågor.

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare för åk 1-3 till Balderskolan. Du kommer att arbeta som klasslärare i en av våra klasser på Baldersskolan och ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare, fritidspedagoger och barnskötare. Vi utgår i vårt arbetssätt från att varje barn är unikt och vi arbetar med att möta eleverna där det befinner sig. För att kunna möta varje elev använder vi oss av både traditionella och mer moderna metoder, material och läromedel. Vi lägger stor vikt vid att våra pedagoger får möjlighet att utvecklas tillsammans, så att delta i kollegiala samtal och utvecklingsgrupper ingår i uppdraget. Vi arbetar tillsammans mot skolans prioriterade mål som under läsåret är IKT, Bedömning för lärande samt delaktighet i klassrummet.

Kvalifikationer

Vi söker en grundskollärare för de yngre åldrarna. Vi vill att du är en kreativ pedagog som kan konsten att skapa situationer där elever lyckas. Vi ser gärna att du: - är relationsskapande, flexibel och utövar ett tryggt och tydligt ledarskap. - kan se och utveckla de faktorer som gynnar den goda lärmiljön Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet krävs. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Tillträde: 2017-01-17, 2017-01-17 eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-01-16 Arbetsgivarens referensnummer: A635023

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Emil Hanstad, Rektor Tel: 08-568 91571 E-post:

Pernilla Sternälv, Biträdande rektor Tel: 08-56891600 E-post: