Modersmålslärare i Pashto

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Kevingeskolan är en kommunal grundskola centralt belägen nära Mörby centrum och Kevinge golfbana. Skolan har 400 elever i år F-6. Här finns också en förberedelseklass och grundsärskola med inriktning mot träningsskola. Vi erbjuder skolbarnsomsorg från 6-12 år. Vi bygger tillsammans en god arbetsplats och är stolta över vår verksamhet. Hos oss ska både elever och vuxna trivas och få lust att utvecklas. På Kevingeskolan finns också kommunens Enhet för flerspråkighet, som arbetar med modersmål och studiehandledning samt mottagning av nyanlända elever till Danderyds kommun. Ett 30-tal lärare med olika språk arbetar med modersmål och studiehandledning ute på alla skolor i kommunen.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som till våren vill vara med och utveckla elevers språkutveckling inom Pastho. I nuläget är det aktuellt med en undervisningsgrupp i Pastho med det kan också komma att ingå studiehandledning i uppdraget också. Du kommer att ingå i ett arbetslag med dina kollegor som också undervisar i modersmål. Modersmålsundervisningen sker efter elevernas ordinarie schema. Studiehandledning sker under skoltid. Du arbetar enligt kollektivavtalet för lärare.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning inom både pedagogik och aktuellt språk samt att du har arbetat med undervisning tidigare. Du behärskar både svenska och pastho i tal och skrift. Tjänsten förutsätter att du är intresserad av att samarbeta med elever och kollegor och att du är flexibel då du kommer arbeta på flera skolor i kommunen. Gärna goda kunskaper i att använda it-verktyg, t.ex ipad, gmail.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Månadslön
Tillträde: 2017-01-20, Eller enligt överenskommelser
Tidsbegränsat till: 2017-06-19
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-01-18 Arbetsgivarens referensnummer: A642037

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Jeanette Ocklund, Biträdande rektor Tel: 08-568 915 39

Fackliga Företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel , 08-568 910 00