Sommarvikarier och timvikarier till hemtjänsten

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Som timanställd är Du är viktig för oss. Vi vill att du själv skall kunna bestämma när och hur mycket du kan arbeta. Vi använder oss därför av ett bokningssystem där du själv visar när du vill kunna bli bokad. Sedan matchar vi vårt behov med dina önskemål om att jobba. Under sommarmånaderna har du möjlighet att få ett färdigt schema.

Arbetsuppgifter

Arbetet inom hemtjänsten innebär oftast stöd och hjälp i hemmet med personlig omvårdnad matlagning städning matlagning promenader m.m. Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Du kommer att hjälpa människor med olika behov och förutsättningar att hantera sin vardag. Detta innebär att en arbetsdag inte är den andra lik och att arbetsuppgifterna varierar.

Kvalifikationer

Vi vill gärna att du har undersköterskeutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har lätt att samarbeta, är flexibel och ser som en utmaning i nytänkande . Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Vi kommer att prioritera kvinnor med körkort eftersom vi utgår från kundens önskemål som är mycket vanligt vid personlig omvårdnad.

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Schema. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, och helg över årets alla dagar.
Löneform: Timlön
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: 2017-04-01, Vi behöver timavlönade medarbetare som kan arbeta vid behov samt som sommarvikarier.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-03-31 Arbetsgivarens referensnummer: A658803

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Ingela Avan, Hemtjänstchef Tel: 08 56891835 E-post: