Annebergsgården söker sommarvikarier med engagemang för våra boende

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Annebergsgården är ett äldreboende med plats för 40 pensionärer och är beläget i ett vackert naturområde med promenadvägar, nära Enebyberg. Utmärkande för Annebergsgården är bl a att miljön är hemlik och trivsam samt att det finns en omtänksam och kunnig personal som ger en hög vårdkvalitet. Storkalmars gruppboende är ett litet och gemytligt äldreboende för 16 personer med demenssjukdom. Storkalmar ligger i ett villakvarter i Djursholm och är omgärdat av lummiga trädgårdar. Det är goda kommunikationer med buss och nära till Roslagsbanan. Nu söker vi engagerade sommarvikarier till både Annebergsgården och Storkalmars gruppboende.

Arbetsuppgifter

Du ska ge god omvårdnad till äldre som bor på Annebergsgården eller Storkalmars gruppboende. Det innebär personlig omvårdnad, städning, promenader med mera. Vi arbetar personcentrerat där de boende är högst delaktiga i upprättandet av genomförandeplan. Du arbetar utifrån varje enskild genomförandeplan, uppdaterar och dokumenterar social journal. Vårt dokumentationssystem är Treserva. Du bidrar till en god arbetsmiljö genom din förmåga att samarbeta och vara prestigelös.

Kvalifikationer

Vårdbiträde, undersköterska eller påbörjad utbildning till undersköterska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av vård, men dina personliga egenskaper är lika viktiga. Du behöver vara flexibel och ha en mycket god samarbetsförmåga och en positiv människosyn. Vi önskar också att du är en god lyssnare och kommunikatör och är nyfiken. Du behöver också behärska det svenska språket i tal och skrift så att du kan dokumentera och kommunicera väl med våra boende. Datavana är ett krav.

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Arbetstid: Schema. Dag- och kvällspass och arbete varannan helg.
Löneform: Timlön
Tillträde: 2017-06-19, Vi behöver vikarier mellan vecka 25 och 35. Skriv gärna när du kan börja och hur länge du kan arbeta.
Tidsbegränsat till: 2017-09-03
Antal platser: 10

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-05-30 Arbetsgivarens referensnummer: A666726

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Pontus Berglöf, Gruppchef Tel: 08-56891817 E-post:

Ann Lavicka, Gruppchef Tel: 08-56891821 E-post: