Ledsagare till 15-årig tjej sökes!

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara ledsagare till vår 15-åriga dotter som har Downs syndrom. På fritiden tycker hon om att gå på teater och bio, att rida och att pyssla. Hon är en social och kreativ tjej som gillar att hitta på saker. Hon mår bra av rutiner och struktur och hon använder sig gärna av tecken vid kommunikation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ungdomlig men mogen som person. Ett stort plus är om du har körkort då vi inte bor centralt. Du tycker om att hitta på saker, är ansvarsfull, strukturerad och pålitlig. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbeten sedan tidigare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Innan anställning behöver du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Ledsagningen önskar vi var 14:e söndag eftermiddag, 6tim/tillfälle.
Löneform: Timlön
Tillträde: Omgående - så fort rätt person hittats.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-02-11 Arbetsgivarens referensnummer: A741562

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Eva Waplan, Gruppchef Tel: 08-56891872 Mobil: 0730783363 E-post: