Stocksundsgården söker timanställd omvårdnadspersonal

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Stocksundsgården är ett äldreboende med plats för 30 pensionärer och är beläget i Stocksund. Utmärkande för Stocksundsgården är vår fantastiska hemlika miljö och fina trädgårdspark. Vår personal är kunnig och våra boende trivs väl.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska/vårdbiträde på Stocksundsgårdens äldreboende arbetar du med att hjälpa, stödja och uppmuntra de boende i den dagliga livsföringen samt bistå den boende med vård, omsorg och personlig hygien. Att dokumentera på dator är en viktig del av arbetet och ett krav inom arbetet. Viktigt att du är empatisk och lyhörd mot våra boende och anhöriga och tycker om att arbeta med äldre människor.

Kvalifikationer

För arbete som undersköterska krävs en avslutad gymnasieutbildning i omvårdnadsämnen motsvarande 1350 gymnasiepoäng eller annan utbildning inom vård och omsorg som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. För arbete som vårdbiträde söker vi i första hand Dig som har en avslutad gymnasieutbildning i kombination med erfarenhet av vård och omsorgsarbete. Du som söker ska ha en god kommunikationsförmåga och ett gott bemötande. Omsorgsarbete kräver personlig mognad, lyhördhet, en väl utvecklad social förmåga, empati samt servicekänsla. Vi lägger stor vikt vid en god samarbetsförmåga samt prestigelöshet i arbetsgruppen. Du måste vara minst 18 år. Då arbetet kräver dokumentation och kommunikation ska du kunna uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift. Grundläggande datakunskap är ett krav.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Schema. Arbetstider varierar mellan dag, kväll, natt och helg.
Löneform: Timlön
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: Anställningar kommer att ske löpande.
Tidsbegränsat till: 2018-09-16
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-05-31 Arbetsgivarens referensnummer: A756540

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Birgitta Wahlberg, Gruppchef Tel: 08-568091893, 08-56891880 E-post: