Arkivarie till Miljö- och stadsbyggnadskontoret

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Miljö- och stadsbyggnadskontoret arbetar med bygglov, byggkontroll, mätning, kartor, GIS- och miljösamordning, samt miljö- och hälsoskyddsfrågor, på uppdrag av miljö- respektive byggnadsnämnd och kommunstyrelse. Vi sitter i Mörby Centrum, 15 minuter från T-centralen med tunnelbanan.

Arbetsuppgifter

Arkivarie sökes till inventerings-, ordnings- och förteckningsarbete o.dyl. hos vårt Miljö- och stadsbyggnadskontor i Mörby centrum. Kontoret ska flytta till nya lokaler inom Mörby Centrum under perioden vilket innebär att du ska delta i att flytta arkivet. De arkiv som ska ordnas och förtecknas ska förtecknas enligt allmänna arkivschemat.

Kvalifikationer

Du har minst 60 högskolepoäng i arkivvetenskap eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med att ordna och förteckna arkiv. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och strukturerat samt att du är noggrann.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Vi kallar till intervju löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstidens slut. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-01-14 Arbetsgivarens referensnummer: A739959

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Elisabeth Jarborn, Chef sekretariat och arkiv Tel: 08-568 910 23