Elevassistent till Vasaskolan

Danderyds kommun med drygt 32 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Vasaskolan är en F-6 skola med ca 500 elever och 80 personal. Skolan ligger i en naturskön miljö med bra kommunikationer både från Stockholm och Roslagen. På skolan finns två mindre undervisningsgrupper. Hos oss hittar du mycket engagerade medarbetare som aktivt arbetar för att utveckla skolan. Våra elever och deras föräldrar har mycket höga förväntningar på en väl fungerande, stabil och trygg verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som elevassistent stöttar du elever under skoldagen såväl på lektioner som på raster. Du hjälper eleverna med struktur och vägleder medvetet i en pedagogisk riktning. Du är ett stöd för eleven under hela skoldagen. Denna tjänst kan eventuellt kombineras med ett uppdrag som idrottslärare i åk 3 under vårterminen.

Kvalifikationer

Önskvärt är att du har erfarenhet av att jobba på en skola, antingen som elevassistent, resurspedagog eller att du har vikarierat som lärare. För ett vikariat som idrottslärare är det önskvärt att du har någon form av idrottsbakgrund. Vidare ska du brinna för att hjälpa andra människor till utveckling. Vi söker en varm och engagerad medarbetare som har lätt för att samarbeta, stort lösningsfokus och är prestigelös. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Månadslön
Tillträde: 2018-01-22, Tillträdes datum kan anpassas och ske enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2018-06-15
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-01-19 Arbetsgivarens referensnummer: A742336

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Christel Pedersen, Biträdande rektor Tel: 073-6620051 E-post: