Barnskötare till en liten förskola i Djursholm

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi letar efter dig som är en engagerad barnskötare. Du kommer att tillsammans med övrig personal arbeta utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar vi för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du skall arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet. Trygghet och kontinuitet är viktigt för oss. Vi använder oss av Förskoleappen som digital plattform och dokumentationsverktyg. På förskolan finns hög andel förskollärare, vi erbjuder fria pedagogiska måltider.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är utbildad barnskötare med ett stort engagemang och tar egna initiativ. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med barn i förskola eller liknande verksamhet, samt erfarenhet av digitala verktyg. Du är pedagogisk, engagerad, flexibel, ansvarstagande och tycker om att arbeta i team. Du är lösningsfokuserad, bidrar till arbetsglädje och har ett starkt intresse av att hjälpa barnen i sin utveckling. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid. Förskolan har öppet mellan 7:30-17:00.
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Tillträde: 2018-04-02, Vikariat på 75%-100% fram till sommaren.
Tidsbegränsat till: 2018-06-29
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-03-23 Arbetsgivarens referensnummer: A759401

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Monica Boström, Förskolechef Tel: 08 568 91775 E-post: