Pedagog till Förskoleklass

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling. Vasaskolan är en F-6 skola med ca 500 elever och 80 personal. Skolan ligger i en naturskön miljö med bra kommunikationer både från Stockholm och Roslagen.

Arbetsuppgifter

En av våra medarbetar i Förskoleklass ska studera och vi söker därför med omgående anställning en ersättare. Du kommer arbeta i vår förskoleklass med 30 barn och tillsammans med ytterligare tre pedagoger. Tjänsten är en visstidsanställning under våren med eventuell förlängning. Du ingår i arbetslag för Förskoleklassen och tillsammans med kollegor kommer du vara engagerad i hela arbetslagets verksamhet och arbeta såväl i förskoleklass under skoldagen och i fritidshemmets verksamhet, eftermiddagstid. Eftersom vi hela tiden utvecklar vår organisation så har du stora möjligheter att påverka och vara delaktig i utformningen av verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i förskoleklass och av förskoleklassens uppdrag och läroplan. En fördel om du är behörig förskollärare men inget krav. Du är engagerad och utvecklingsinriktad med ett prestigelöst förhållningssätt. Vi förutsätter att du är bra på att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är väl förtrogen med att arbeta med läroplanen och systematiskt kvalitetsarbete.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Månadslön
Tillträde: 2018-01-22, Tillträde helst 2018-01-22 eller enligt överenskommelse. Gärna omgående
Tidsbegränsat till: 2018-06-21
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-01-19 Arbetsgivarens referensnummer: A743594

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Christel Pedersen, Biträdande rektor Tel: 073-6620051 E-post: