Barnskötare till Rosenvägens förskola

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Rosenvägens förskola ligger i kommundelen Enebyberg som gränsar till Täby kommun. Du kommer till oss med buss till Eneby Torg och sedan en 5 minuters promenad till förskolan. Vi har ett vackert läge med skogen bakom knuten och i stort sett ingen biltrafik i området. Vi vill att alla barn ska ha roligt, ta hand om varandra, känna sig stolta och utvecklas hos oss. Både barn och föräldrar ska känna sig trygga med vår verksamhet. Förskolan lägger grunden för ett livslångt lärande. Vi utgår från förskolans läroplan när vi planerar vår verksamhet: Verksamheten ska syfta till att barnens förmåga till empati och omtanke utvecklas, liksom öppenhet och respekt för skillnader i människors uppfattningar och levnadssätt. Förskolans läroplan, Lpfö 98/10.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med tre kollegor att arbeta som extra resurs i gruppen som består av 21 barn i åldrarna 3-4 år. I ditt arbete ingår att delta i alla vardagliga rutiner och planerade aktiviteter som förekommer på förskolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har barnskötarutbildning och erfarenhet av att arbeta med barn i olika åldrar. För oss är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är bra på att skapa goda relationer, fungerar väl i både arbetslag och självständigt arbete. Du ska kunna uttrycka dig bra på svenska, både i tal och skrift.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Månadslön
Tillträde: 2018-04-02
Tidsbegränsat till: 2018-06-30
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-03-14 Arbetsgivarens referensnummer: A759779

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Monica Nilvang, Förskolechef Tel: 08 568 91800