Enebybergs skola söker timanställda

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Enebybergs resultatenhet består av Brageskolan, Enebyskolan och Hagaskolan årskurs F-6 med totalt ca 700 elever. Skolorna ligger i ett lugnt villaområde i Danderyds kommun. Stor vikt läggs vid det pedagogiska utvecklingsarbetet med fokus på det kollegiala lärandet. Enebybergs skolor har tilldelats Danderyds kvalitetsutmärkelse för sitt arbete med att systematiskt utveckla kvaliteten i undervisningen.

Arbetsuppgifter

Vill du vara vikarie på vår fantastiska skola? Till vårterminen 2018 söker vi vikarier för kortare och längre uppdrag på vår skola i Enebyberg. Det kan vara allt från att du ska vara stöd för enskild elev till att du leder en hel klass och undervisar. Ibland behöver vi också vikarier till vår fritidshemsverksamhet och Förskoleklass.

Kvalifikationer

Du har ett stort intresse för människor och att hjälpa andra till utveckling. Du är positiv, lätt för att skapa goda relationer och är både noggrann och flexibel. Pedagogisk erfarenhet är önskvärt. Pedagogisk utbildning är meriterande. Detta kan passa dig som redan studerar på lärarprogrammet och söker ett deltidsarbete som du kan ha vid sidan av dina studier. Eller så är du nyfiken och intresserad av att prova på ett pedagogiskt arbete där du får jobba med att utveckla människor. Ett utdrag ur polisens belastningsregister kommer att begäras innan anställning enligt skollagen. Vi tar inte emot några ansökningar via mejl.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Timlön
Antal platser: 3

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-02-18 Arbetsgivarens referensnummer: A750727

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Gill Westergård, Skolintendent Tel: 08-568 916 39 E-post: