VA-ingenjör till Danderyds kommun

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Tekniska kontoret, med säte i Mörby centrum, har ansvar för Danderyds kommuns tekniska förvaltning omfattande fastigheter, gator och vägar, parker och naturområden, vatten och avlopp, renhållning samt myndighetsansvaret för trafikfrågor m m. Danderyd arbetar vi aktivt med stadsutveckling och driver ett flertal spännande stadsutvecklingsprojekt på kort och lång sikt. Vi värnar den vackra utemiljön i vår kommun och arbetar aktivt med infrastrukturfrågorna.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en VA-ingenjör till VA-avdelningen vid kommunens tekniska kontor i Mörby Centrum. Avdelningen ansvarar för ny- och ombyggnad samt drift och underhåll av kommunens VA-ledningsnät och pumpstationer. Som VA-ingenjör ansvarar du för den långsiktiga planeringen av reinvesterings- och investeringsprojekt av kommunens VA-nät. Du initierar och leder utvecklingsprojekt inom VA-området och säkerställer att upphandlade entreprenörer utför arbetet på ett tillfredsställande sätt. I uppdraget ingår samverkan med både interna och externa aktörer i VA-projektens olika skeden där du förväntas bidra med expertis inom området. Vidare arbetar du också aktivt med dagvattenfrågor och andra utvecklingsfrågor i kommunen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant akademisk utbildning inom samhällsbyggnad. Du har gedigen erfarenhet inom VA-området, gärna från kommunal verksamhet. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska är en självklarhet. För att lyckas i rollen samarbetar du med lätthet med andra människor, gillar problemlösning och bygger naturligt relationer i ditt arbetsutövande. Du tar eget initiativ och är självgående i ditt arbete. Välkommen att visa intresse snarast, dock senast den 24/9. Eventuella frågor besvaras av Boardtalks konsult Anna Hultkrantz tel. 073 834 33 20.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-09-24 Arbetsgivarens referensnummer: A710797

Danderyds kommun värdesätter alla medarbetares kompetens oavsett olikheter såsom kön, etnicitet eller funktionsnedsättning. Vi arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Anna Hultkrantz, Konsult, Boardtalk Mobil: 073 834 33 20