Personlig assistent till 25 årig kvinna

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling. Just nu söker vi personliga assistenter till en kvinna boende med sin familj i Djursholm.

Arbetsuppgifter

En av våra personliga asistenter har börjat studera därför söker vi nu en vikarie som kan arbeta dag/kväll och helg. I arbetsuppgifterna som personlig assistent ingår hushållssysslor och personlig hygien men även att åka iväg på aktiviteter. På vardagarna åker kvinnan till sin dagverksamhet där hon har sin personliga assistent med sig. Varannan vecka bor kvinnan på kortis med sina personliga assistenter. Kvinnan tycker om att åka tunnelbana, buss, fika och gå i affärer.

Kvalifikationer

Vi vill att du har erfarenhet och/eller utbildning av autism samt arbetat som personlig assistent. För att arbeta hos denna kvinna bör du vara flexibel, positiv, initiativrik samt kunna samarbeta. Du får gärna dela kvinnans intressen. Vi vill också att du är rökfri.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Schema. Dag/kväll/helg ca. 85%
Löneform: Timlön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: 2017-10-30, Då det krävs lång introduktion kommer vi att påbörja anställningen snarast.
Tidsbegränsat till: 2018-05-31
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-10-29 Arbetsgivarens referensnummer: A722370

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Maria Grähs, Verksamhetschef LSS Tel: 08-568 918 11 E-post: