Skolmåltidsbiträde till Kyrkskolan

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen cirka en mil norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar samt storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling. Kyrkskolans enhet består av två grundskolor, Kyrk- och Baldersskolan. Kyrkskolan är en F-6 skola som är centralt belägen i Danderyd med ca 300 elever. Baldersskolan ligger vackert belägen i ett villaområde i västra Danderyd och omfattar åk F-3 med ca 200 elever. Vi söker dig som vill arbeta hos oss i Kyrkskolans kök.

Arbetsuppgifter

Du kommer att, tillsammans med flera kollegor, arbeta i Kyrkskolans tillagningskök. Du arbetar med servering, disk och andra i tillagningskök förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Du har tidigare erfarenhet av arbete i storkök eller inom restaurang. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift. Arbetet innebär mycket kontakter med elever och personal i skolan då arbetet till stor del är förlagt i vår matsal. Vi ser gärna att du har kunskap om specialkost och egenkontroll. Som person är du positiv och serviceinriktad. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan hjälpa till att finna lösningar på problem som uppstår. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Dagtid. Arbetstiden är förlagd mån-fre timmarna kring lunchserveringen.
Löneform: Månadslön
Tillträde: 2017-10-09, Eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-09-25 Arbetsgivarens referensnummer: A712241

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Pernilla Sternälv, Biträdande rektor Tel: 08-56891600 E-post: