Är du intresserad av människor och vill göra skillnad?

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Vi söker yrkesstolta undersköterskor och vårdbiträden som vill arbeta i en liten verksamhet med 30 lägenheter. Vi erbjuder en väl fungerande verksamhet med trevliga medarbetare som trivs med att arbeta med äldre.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att ge service och omvårdnad till äldre. Vi behöver ett antal vikarier som kan hoppa in under kortare eller längre perioder, dagar, kvällar, nätter och helger. Vi bokar vikarier i Time Care vilket innebär att du får förfrågan via SMS där du bekräftar om du vill arbeta. Du kan lägga in i en kalender de tider du vill arbeta vilket innebär att du kan ha framförhållning även i ditt privatliv. Som timvikarie har du möjlighet att kombinera skola och arbete och kan på så vis minska behovet av studielån. Du som visar engagemang och fungerar bra tillsammans med oss kan eventuellt bli erbjuden längre vikariat alternativt en fast tjänst när sådan uppstår.

Kvalifikationer

Vi söker nu efter en glada, positiva och lojala medarbetare som kan och vill göra skillnad för äldre personer. Du ska gilla att arbeta i team men kan också arbeta självständigt. Du som person är inte rädd för att hugga i när så behövs men du tycker också om att lyssna och samtala med de äldre. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska alternativt vårdbiträde. Vi förväntar oss att du talar, skriver och förstår svenska, samt att du inte är rädd för att fråga om det är något du inte förstår. Du har datavana och är van vid att skriva.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Schema. Dag, kväll, helg och natt
Löneform: Timlön
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till: 2018-03-31
Antal platser: 3

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-09-30 Arbetsgivarens referensnummer: A707228

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Birgitta Wahlberg, Gruppchef Tel: 08-568091893, 08-56891880 E-post:

Jaana Hägg Viskari, Gruppchef Tel: 08-56891981 E-post: