Lärare i Fritidshem/Fritidspedagog

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling. Kyrkskolans enhet består av två grundskolor, Kyrk- och Baldersskolan. Kyrkskolan är en F-6 skola som är centralt belägen i Danderyd med ca 300 elever. Baldersskolan ligger vackert belägen i ett villaområde i västra Danderyd och omfattar åk F-3 med ca 200 elever.

Arbetsuppgifter

Vi söker ytterligare en fritidspedagog till vår fritidsverksamhet på Baldersskolan. Du som fritidspedagog är ansvarig för det pedagogiska arbetet på fritidshemmet i samverkan med övrig personal. Du ska även vara ett stöd för eleverna i klassrumssituationen, i nära samarbete med den lärare som är knuten till den klass som du arbetar närmast. Du ska utifrån Lgr11 och andra styrdokument planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet. Du arbetar i arbetslag tillsammans med fritidspedagoger, lärare och barnskötare. Du kommer tillsammans med kollegorna ansvara för att ge eleverna en lärande, varierande och meningsfull fritidsverksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan ta egna initiativ, är engagerad och intresserad av barns lärande och utveckling. Vi förutsätter att du har förmåga att skapa goda relationer med elever, kollegor och föräldrar. Som ledare är du trygg i dig själv, utvecklingsinriktad och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö som präglas av samarbete. Erfarenhet av arbete med barn med funktionsnedsättning är meriterande. Vi ser helst att du har utbildning som Lärare i fritidshem/fritidspedagog, men vi tar även emot ansökningar från dig som har annan likvärdig pedagogisk utbildning. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande under rekryteringsperioden.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2017-09-26, Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-09-25 Arbetsgivarens referensnummer: A711806

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Pernilla Sternälv, Biträdande rektor Tel: 08-56891600 E-post:

Petra Hellström, Rektor Tel: 08-56891571 E-post: