Undersköterskor/Vårdbiträden till hemtjänsten

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Vår hemtjänst består av fyra geografiska områden. Djursholm/Stocksund, Kevinge/Danderyd norra, Mörby samt Enebyberg. Vi är ca 180 personer som arbetar här och vi servar ca 270 kunder. Vi utgår från svärdvägen som ligger centralt i Mörby centrum.

Arbetsuppgifter

Arbetet som undersköterska/vårdbiträde innebär att vara kunden behjälplig i utförandet av beviljade insatser. Det kan vara personlig omvårdnad, matsituationer, förflyttningar, städning, ledsagning mm. Vi kommer att lägga stor vikt vid kontaktmannaskapet. Vi söker även dig som enbart vill arbeta som timanställd vid behov.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har ett godkänt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det viktigaste är vem du är som person, och att du har ett intresse av att arbeta inom äldrevården och utveckla den. Arbetet kräver kommunikation och dokumentation vilket gör att vi förutsätter att du behärskar svenska i tal och skrift och har datavana. Körkort är ett krav.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Arbetstid: Schema. Vi använder oss av schemaprogrammet timecare med påverkningsbara arbetstider. Kväll dag och helg förekommer.
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: snarast.
Antal platser: 2

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-08-31 Arbetsgivarens referensnummer: A703993

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Ingela Avan, Hemtjänstchef Tel: 08 56891835

Fackliga Företrädare

Christina Johansson, Kommunal
Tel: 08-568 910 00
E-post: