Barnskötare med Montessorierfarenhet

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Nu söker vi dig som vill arbeta som barnskötare på en Montessoriförskola i Stocksund. Vi erbjuder dig ett flexibelt och roligt arbete. Du hamnar i ett engagerat och välkomnande arbetslag på en förskola med tre avdelningar.

Arbetsuppgifter

Som barnskötare kommer du att tillsammans med övrig personal arbeta utifrån aktuella styrdokument, där ni planerar och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Tillsammans arbetar vi för att skapa en positiv, lärorik och trygg miljö för våra barn, där du skall arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet. Trygghet och kontinuitet är viktigt för oss. Vi arbetar med det systematiska kvalitetsarbetet och använder oss av Qualis och förskoleappen. Fokus ligger på teori och praktik, forskning och pedagogisk dokumentation som binds samman med våra erfarenheter, där Montessoripedagogiken är en röd tråd i vårt arbete.

Kvalifikationer

Krav: Barnskötarutbildning Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn i förskola samt vana att arbeta med digitala verktyg. Vi vill att du är väl förtrogen med Läroplanen för förskolan, har en positiv syn på barnets förmåga och lust att lära, är flexibel, vill utmanas och utvecklas tillsammans med barnen och kollegor. Meriterande är om du är utbildad montessoripedagog eller har erfarenhet av montessoripedagogiken. Du är pedagogisk, engagerad, flexibel, ansvarstagande och tycker om att arbeta i team. Du är lösningsfokuserad, bidrar till arbetsglädje och har ett starkt intresse av att hjälpa barnen i sin utveckling.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2018-01-02
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-10-18 Arbetsgivarens referensnummer: A718982

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Monica Boström, Förskolechef Tel: 08-56891775 E-post: