Cellolärare 50% till kulturskolan

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kulturskola har c:a 1.100 elever i ämneskurs (musik, dans, teater, bild&form) Förutom i det egna huset, Danderydsgården, sker undervisningen på kommunens olika skolor.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning av barn och unga i Cello, enskilt och i grupp, ensemble och orkester. Du kommer att få initiera och driva projekt enskilt och tillsammans med kollegor. Kulturskolan använder STUDYALONG som pedagogisk och administrativ plattform.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är högskoleutbildad pedagog med Cello som huvudinstrument. Vi ser gärna att du kan undervisa i ett biämne. Du har: - Bred musikalisk kompetens - Intresse för och erfarenhet av att samarbeta med andra konstformer - Erfarenhet av gruppundervisning - God samarbetsförmåga - Kunskaper i notskrivningsprogram, program av typ "garageband", "playalong", "Youtube" m fl. - Goda kunskaper i svenska språket Administrativa kunskaper: - MS Office - Förmåga och vana av att hantera olika webbaserade system. - Kommunicera via sociala medier Vi tillämpar provanställning.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Schema. Undervisningen sker i huvudsak på eftermiddagar och kvällar ons-tors. Fasta mötestider: onsdagar 12.00-14.00
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2018-01-08
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-10-31 Arbetsgivarens referensnummer: A720342

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Anders Stengård, Rektor Tel: 08-568 910 95 E-post: