Socialkontorets fax ur funktion

2018-12-13 19:36

Socialkontorets faxnummer är för närvarande ur funktion på grund av tekniska problem hos Telia. Aktörer som brådskande söker kontakt med socialkontoret hänvisas till vår funktionsbrevlåda:

Det går även bra att ringa Danderyds kommuns växel på telefonnummer: 08-568 910 00

Parker

Kontaktinformation

Bildnings- och omsorgsförvaltningen

Om du har frågor eller synpunkter:

Kontakta oss

Box 66, 182 05 Djursholm

Park
Danderyds parker erbjuder möjligheter till många olika slags aktiviteter. Den som vill vara aktiv kan bada, leka eller promenera. Söker du stillhet kan du med fördel slå dig ned på en parkbänk och njuta av en vacker utsikt, till exempel.

Här kan du läsa mer om Danderyds olika parker.

Enebyberg

I Stig Dagermans park i Enebyberg finns Dagermancitat att läsa och en lekplats som passar både små och stora barn.

Läs mer om Stig Dagermans park

Danderyd

I Kvarnparken i Danderyd firas Valborg och midsommar varje år och här finns Kvarparksbadet, ett bassängbad som är öppet under sommaren.

Läs mer om Kvarnparken

Djursholm

I Djursholm finns bland annat den vackra slottsparken, den vattennära Samsöparken och Stadsparken vid Ösbysjön där det finns både en bryggor och en sandstrand. Ösbyparken bjuder på en stor och öppen gräsyta och en populär lekplats.

Läs mer om parkerna i Djursholm

Stocksund

I Stocksund ligger den vackra Cedergrenska parken, som är ett omtyckt utflyktsmål, och  Stocksunds hamnpark som har fria gräsytor och vackra träd. Där finns också gott om bänkar att vila på samt en välutrustad lekpark.

I anslutning till Stocksunds IP ligger Granparken, en naturpark som passar fint för promenader men som även har en parklek och en pulkabacke. Idrottsparken, som ligger strax intill, utgörs av skog, ängs- och gräsmark och en skidbacke.

Svanholmsparken är ett populärt område med både lekplats och en badplats. Här firas Valborg varje vår med eldar och körsång. Det är också härifrån som bron till Tranholmen utgår vintertid.

Läs mer om parkerna i Stocksund