Näringslivet i Danderyd

Danderyd är en utmärkt företagsplats för dig som vill starta och driva företag. I kommunen finns starka företagsnätverk, tillgång till Stockholmsregionens dynamiska arbetsmarknad och ett stort utbud av kontorslokaler som möjliggör lokal expansion.

Företagsklimat i toppklass

I Svenskt Näringslivs ranking av företagsklimatet i Sveriges 290 kommuner hamnar Danderyd på en hedrande femte plats. Nu intensifieras Danderyds satsning på näringslivsutvecklingen i kommunen med ambitionen att stärka och utveckla kommunens näringslivsarbete tillsammans med det lokala näringslivet.

Vi vill träffa dig!

Önskar du ett besök på ditt företag eller har du idéer om hur Danderyds näringslivsarbete kan utvecklas, kontakta David Grind, plan- och exploateringschef:

david.grind@danderyd.se

Kontaktinformation

Danderyds kommun

Om du har frågor eller synpunkter:

Kontakta oss

Box 66, 182 05 Djursholm

Relaterade nyheter

Välkommen till Frukostklubben den 9 maj

Vid frukosten får du bland annat höra den tidigare FN-ambassadören och biträdande generalsekreteraren Jan Eliasson berätta om sitt liv och sina internationella uppdrag.

För företagare

Företagarmässa 11 april i Mörby centrum

Företagarmässan arrangeras årligen av Företagarna Danderyd och Danderyds kommun. Syftet är att ge företagare möjlighet att träffa företagare och att marknadsföra sig och att ge unga entreprenörer under utbildning, UF, möjlighet att träffa företagare.

För företagare

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss att förbättra danderyd.se

Tack för ditt svar.