Förbud mot att elda och grilla i Stockholms län

2018-07-20 10:06

Det är förbjudet att elda i hela Stockholms län. Förbudet omfattar alla former av öppen eld, till exempel att grilla på iordningställda grillplatser samt att använda trangiakök, stormkök eller medtagen grill.

Se Länsstyrelsen för mer information och tips

Att ta del av allmänna handlingar

Danderyds kommun

Om du har frågor eller synpunkter:

Box 66, 182 05 Djursholm

Vill du ta del av en allmän handling vänder du dig till den förvaltning/nämnd som förvarar handlingen. En myndighet ska registrera eller ordna sina allmänna handlingar så att man lätt kan hitta det man söker.

Varje kommunal förvaltning/nämnd har ett diarium där allmänna handlingar registreras/diarieförs. Registreringen/diarieföringen sköts av registratorn vid varje myndighet. När handlingar har registrerats/diarieförts skickas de vidare till berörd tjänsteman för handläggning.

För frågor eller för att ta del av en handling, kontakta respektive förvaltning/nämnd via kommunens växel (08-568 910 00).