Vattenläcka lagad: Olof Hermelins väg och Torparstigen

2018-05-22 13:43

Vattenläckan är lagad och vattnet är påkopplat efter tidigare avstängning idag. Vattnet kan innehålla luft och vara lite missfärgat. Börja tappa vatten i den kran som finns närmast vattenmätaren tills det kommer klart vatten innan övriga kranar används.

Övriga driftstörningar vatten

Eldningsförbud i Stockholms län

2018-05-14 18:42

Länsstyrelsen har i dag beslutat att eldningsförbud gäller i Stockholms län med hänsyn till att det råder hög brandrisk i skog och mark. Förbudet omfattar hela Stockholms län från och med den 17 maj, klockan 15.00, och varar tills vidare. När eldningsförbud råder är grillning endast tillåtet i för ändamålet framtagna grillar eller vid särskilt iordningställda grillplatser som är utformade så att det inte finns risk för brandspridning.

Att ta del av allmänna handlingar

Danderyds kommun

Om du har frågor eller synpunkter:

Box 66, 182 05 Djursholm

Vill du ta del av en allmän handling vänder du dig till den förvaltning/nämnd som förvarar handlingen. En myndighet ska registrera eller ordna sina allmänna handlingar så att man lätt kan hitta det man söker.

Varje kommunal förvaltning/nämnd har ett diarium där allmänna handlingar registreras/diarieförs. Registreringen/diarieföringen sköts av registratorn vid varje myndighet. När handlingar har registrerats/diarieförts skickas de vidare till berörd tjänsteman för handläggning.

För frågor eller för att ta del av en handling, kontakta respektive förvaltning/nämnd via kommunens växel (08-568 910 00).