Tekniska problem med webbsändningen av kommunfullmäktige

2018-10-22 19:50

Vi har för närvarande tekniska problem med vår webbsändning av kommunfullmäktige. Felsökning pågår.

Längre svarstider för felanmälan

2018-10-22 12:56

För närvarande är det en driftstörning som påverkar kommunens mejlservrar. Detta innebär att svarstiden för felanmälan blir längre än vanligt. Vår leverantör arbetar just nu med att åtgärda situationen. För frågor om pågående felanmälan, ange ditt ärendenummer när du kontaktar kommunen.

Sidan kan inte hittas

Danderyds kommun

Om du har frågor eller synpunkter:

Box 66, 182 05 Djursholm

Vi ber om ursäkt för besväret, men den sida du söker kan inte hittas. Det kan bero på att sidan inte längre finns eller har bytt namn.

Vill du göra en felanmälan, lämna en synpunkt till kommunen, använda en e-tjänst eller ladda ned en blankett kan du göra det på vår samlingssida e-tjänster.

Danderyds sida för e-tjänster

Pröva gärna att söka i sökrutan högst upp på sidan för att hitta rätt. Om det du söker saknas eller om du hamnat här via en länk får du gärna rapportera felet till oss genom att skicka en e-post till