Socialkontorets fax ur funktion

2018-12-13 19:36

Socialkontorets faxnummer är för närvarande ur funktion på grund av tekniska problem hos Telia. Aktörer som brådskande söker kontakt med socialkontoret hänvisas till vår funktionsbrevlåda:

Det går även bra att ringa Danderyds kommuns växel på telefonnummer: 08-568 910 00

Parker och naturområden

Kontaktinformation

Information Danderyd

Om du har frågor eller synpunkter:

Kontakta oss

Öppettider: måndag 8-19, tisdag-fredag 8-17, lördag 11-15

Välkommen till Danderyd! Här finns parker och natur för alla intressen och åldrar. Promenera, spring, cykla, paddla, lek, rasta hunden, njut av sällsynta blommor och imponeras av storleken av våra träd.

Från Cedergrenska parkens arboretum till Sätra ängar, från Stig Dagermans park till Ekebysjöns naturreservat, från Rinkebyskogen till våra strandpromenader.

Våra gröna parker och naturområden utgör en varierad och gemensam utomhusmiljö där invånare kan få möjlighet att vila, motionera och uppleva natur. Vi strävar hela tiden efter att bevara, men också utveckla våra gröna miljöer, både när det gäller parkanläggningar och naturområden.

Uppföljning biologisk mångfald i Danderyds kommun

Sponsra en parkbänk

Både du som privatperson och företag kan sponsra sittplatser i Danderyds parker och natur. Genom sponsring påskyndas upprustningen av parkbänkar och därmed får fler invånare chansen att vistas i och njuta av vår vackra natur.

Sponsra en parkbänk