Driftinformation: Underhållsarbete på vattenledning vid Mörby centrum

2018-11-09 16:19

Bor eller jobbar du nära Mörby centrum kan trycket i din vattenkran kan vara lägre än vanligt. Detta beror på att Norrvatten gör ett planerat underhållsarbete. Arbetet görs på en vattenledning mellan E18 och Mörby centrum från vecka 46 och pågår under november och december. Arbetet påverkar inte vattenleveransen för dig som bor eller jobbar i närheten.

Frågor hänvisas till Norrvatten, telefon 08-627 37 00. E-post

Återbruk

Kontaktinformation

Kundtjänst för avfall

Telefon: 08-519 333 00 

Har du kläder, möbler, leksaker eller annat som du inte vill ha. Fundera på om du kan skänka, byta eller sälja dina saker istället för att slänga. På så sätt kommer det någon annan till nytta och du hjälper att minska avfallet och spara på jordens resurser.

Ideella organisationer i Danderyd

  • Human Bridge, insamlingsbehållare för texilier. Dessa behållare finns på flera platser i kommunen. Human Bridge tar även emot trasiga och slitna textilier
    Human Bridge behållare
  • De mobila återvinningscentralerna som besöker Danderyd har möjlighet att ta emot mindre mängder återbruk.
    Den mobila återvinningscentralen

Säljer du begagnade varor och vill vara med i listan? Kontakta avfallsavdelningen på .

Sälja på nätet?

Det finns flertalet platser på nätet där du kan skänka, byta eller sälja dina saker. Använd en sökmotor för att hitta den bästa tjänsten som fungerar för dig!

Laga och ge prylen ett nytt liv!

Har du en soffa som kanske är lite sliten men fortfarande sittduglig, eller kanske en cykel som behöver nya bromsar? Genom att laga dina prylar så kan ge prylen ett till liv. I Danderyd finns det vissa aktörer som kan reparera och laga. Kontakta dem för att ge dina prylar en andra chans!