Årets Seniordag är den 14 november 2017

"Hjälp! - Kan jag få hjälp?" var förra årets tema på Seniordagen. Mellan kl. 10-16 var det fullspeckat schema i Mörby centrum för de som trotsade vintervädret. På information Danderyd kunde man fika med politikerna i Socialnämnden, på hela plan 4 träffades olika utförare i kommunen inom hemtjänst, vård- och omsorgsboenden, seniorträffar, ideella föreningar, rehab och trygghet m.fl. På scenen underhöll barnkörer från Vasaskolan, Danderydskören och succébandet Trio mé Bumba. Föreläste gjorde Aktiverarehab, Måbra Hälsa, studiecirkeln "Brott mot äldre" och Civilförsvarsföreningen. Friskis & Svettis och Mörby rehab körde senior/balanspass.

Vad är Seniordagen?

Seniordagen är som namnet säger en dag för seniorer som varje år anordnas i Mörby Centrum av Danderyds kommun socialkontoret i samarbete med Diligentia. Den 14 november 2017 10.00-16.00 är det dags igen för olika utställare inom och runtomkring äldreomsorg att finnas på plats. 

Vad är syftet?

Syftet med Seniordagen är att olika aktörer inom äldreomsorgen ska få tillfälle att visa upp sig och den service som erbjuds äldre personer i Danderyds kommun. Kommuninvånare erbjuds information om vilka möjligheter och resurser som finns för äldre och deras anhöriga. Vi försöker varje år ha ett unikt tema.

Vem får delta?

Vi har valt att bjuda in de företag och organisationer som Danderyds kommun/socialkontoret har avtal/samarbete med. Det finns dock en del verksamheter inom äldreomsorgen som vi valt att utelämna där det exempelvis inte råder kundval. Tyvärr kan vi av utrymmesskäl inte erbjuda alla att delta.

Kostar det något?

Många seniorer och anhöriga söker sig till Mörby centrum denna dag för att ta del av information och erbjudanden. Det är kostnadsfritt att delta både för utställare och besökare.

Funderingar?

Välkomna att maila vid frågor.

 

 

Stäng

Kontakta informationsansvarig

Rubrik: Årets Seniordag är den 14 november 2017

Fält markerade med (*) är obligatoriska och måste fyllas i.