Snön är tillbaka!

2017-01-04 09:25

Snöplog som plogar snö på Danderyds gator

Just nu arbetar vi för fullt med att få alla gator, trottoarer och cykelbanor framkomliga och fria från snö. Tänk på att det från det att snöfallet har upphört tar cirka 12 timmar innan samtliga gator i kommunen är plogade.

Danderyds kommun ansvarar för snöröjningen på kommunala vägar och allmänna platser tillsammans med Svevia som har en gedigen fordonspark i beredskap. Stora vägar som E18 (inklusive på- och avfarter) ligger på Trafikverkets ansvar. Mindre privata vägar ligger på samfälligheter och andra föreningars ansvar.

Har du problem med snöröjningen vid din privata bostad kan du göra en felanmälan eller ringa till vår entreprenör Svevia 08-568 912 64. Om du bor eller verkar i en kommunal fastighet och har problem med snöröjningen vänder du dig till Eko Miljö & Mark 08-568 912 85.

Här kan du göra en felanmälan

Mer information om snöröjningen i Danderyds kommun

Mobil ÅVC påverkas inte av snön - kommer idag till Danderyds gymnasium

Trots det kraftiga snöfallet bedöms den mobila återvinningscentralen kunna ställa upp i eftermiddag. Välkommen med din återvinning och återbruk till Danderyds gymnasium mellan 16.30 och 19.30 idag onsdag den 4 januari.

Läs mer på www.danderyd.se/mavc

Stäng

Kontakta informationsansvarig

Rubrik: Snön är tillbaka!

Fält markerade med (*) är obligatoriska och måste fyllas i.