Vikarierande gruppchef inom Personlig assistans

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun arbetar i en beställar-/utförarmodell med privata aktörer inom alla verksamheter. Ledningen för LSS Personstöd sitter tillsammans med hemtjänsten lokalt i Mörby centrum.

Arbetsuppgifter

Vi söker en vikarierande gruppchef inom personlig assistans. I rollen som gruppchef ska du utifrån uppställda mål och givna resurser planera, bemanna, leda samt följa upp verksamheten med fokus på kvalitet och resultat. Som gruppchef är du en nyckelperson i verksamheten och den som handleder, utvecklar och följer upp kundernas behov. Det är viktigt att du förstår att vara en länk mellan myndigheter, beställare, kunder, närstående och medarbetare. I rollen ingår även att du har medarbetarsamtal/lönesamtal. Du ingår i LSS ledningsgrupp där du och en gruppchef till inom LSS ingår tillsammans med Verksamhetschef LSS. Ledningsgruppen skall tillsammans verka för hela LSS områdets resultat.

Kvalifikationer

Vi söker en trygg person med ett ödmjukt sätt och en tydlig ledarpersonlighet samt med starkt engagemang för både kunder och medarbetare. Du ska ha har erfarenhet av att arbeta som chef inom LSS personlig assistans, ledsagarservice och avlösarservice. För att klara arbetsuppgifterna måste du vara stresstålig och ha ett bra bemötande, datorvana samt ha erfarenhet av att arbeta i olika verksamhetssystem. Som person är du positiv, flexibel och lyhörd samt har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du drivs av uppdraget att ge våra kunder en god omsorg med hög kvalitet där medarbetarna är en viktig resurs. Du ska ha en god förmåga att möta människor och skapa förtroende och trygghet.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid. Det är möjligt att vikariatet förlängs ytterligare några månader.
Löneform: Månadslön
Tillträde: 2017-03-01
Tidsbegränsat till: 2017-12-31
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-01-15 Arbetsgivarens referensnummer: A639265

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Maria Grähs, Verksamhetschef LSS Tel: 08-568 918 11 E-post: