Lärare svenska/matematik/engelska Vasaskolan

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling. Vasaskolan är en F-6 skola med ca 500 elever och 80 personal. Skolan ligger i en naturskön miljö med bra kommunikationer både från Stockholm och Roslagen. På skolan finns det i dagsläget även tre mindre undervisningsgrupper. Hos oss hittar du mycket engagerade medarbetare som aktivt arbetar för att utveckla skolan. Vi arbetar med fokus på kunskap och lärande samt värdegrundsfrågor. Vår skola utvecklar former för samarbete mellan alla enheter på skolan där inkludering och likvärdig bedömning är ett prioriterat område. Skolan har de senaste åren utvecklat det pedagogiska arbetet både när det gäller kollegial samverkan och digital teknik. Våra elever och deras föräldrar har mycket höga förväntningar på en väl fungerande, stabil och trygg verksamhet. Det råder ett positivt arbetsklimat på skolan och vi strävar efter att ha högt i tak. Bland personalen finns det ett stort engagemang kring verksamheten och våra utvecklingsområden.

Arbetsuppgifter

Vi söker en behörig lärare i matematik och svenska/ma/en i årskurs 5. Mentorskap i år 5 ingår i tjänsten. Du har kontinuerlig kontakt med föräldrar, upprättar dokumentation av elevernas lärande, genomför utvecklingssamtal, upprättar individuella utvecklingsplaner och skriftliga omdömen m.m.

Kvalifikationer

Du har ett gott ledarskap i klassrummet, kan samarbeta med övriga i ditt mentorslag och har förmåga att skapa goda relationer till elever och föräldrar. Som ledare är du trygg i dig själv, utvecklingsinriktad och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö som präglats av samarbete och flexibilitet. Du har god IKT-kompetens. Vidare är du kreativ, strategisk och du drivs av att utveckla verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och motivation för uppdraget. Som lärare på Vasaskolan kommer du att få stor möjlighet att fokusera på att utveckla din undervisning tillsammans med elever, då ett gott studieklimat råder.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema
Löneform: Månadslön
Tillträde: 2017-01-20, Provanställning kan komma att tillämpas.
Tidsbegränsat till: 2017-06-10
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-01-18 Arbetsgivarens referensnummer: A640313

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Anna Kuylenstierna, Biträdande rektor E-post:

Peter Odenlind, Rektor Tel: 08-56891472 Mobil: 073-0783413