Nya vårdbiträden/undersköterskor välkomnas till Danderyds kommun!

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Hemtjänsten i Danderyds kommun söker dig som har ett genuint människointresse och ett stort hjärta.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta med människor? Du utför ett kvalificerat omvårdnads- och servicearbete hemma hos våra kunder, utifrån behov och önskemål. I arbetet ingår även en viss dokumentation, vilket innebär att du bör ha goda datorkunskaper och goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Arbetet är självständigt, omväxlande och mycket givande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har en stor ansvarskänsla och är lyhörd för andras behov. Vi vill att du har en god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Eftersom vi servar hela Danderyds kommun är det ett krav att du har körkort. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska ha förmåga att kunna anpassa dig till olika kunder. Ibland behöver du ta fram ditt lugn och ibland din energi. Du ska vara noggrann och ansvarsfull i alla dina handlingar. Vi söker dig som känner och visar glädje i ditt arbete i hemtjänsten.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Vi behöver dig dag och kväll såväl vardagar som helger.
Löneform: Timlön
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 5

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-01-15 Arbetsgivarens referensnummer: A638355

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Eva Waplan, Administrativ assistent Tel: 08 56891872 E-post: