Barnskötare

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling. Vitsippans förskola är centralt belägen i närheten av Mörby Centrum med bra kommunikationer såsom tunnelbana, bussar och Roslagsbanan. Förskolan består av 4 avdelningar och vi arbetar med en genomtänkt förskolepedagogik i en hemtrevlig atmosfär. Vi erbjuder en trygg, kreativ, lärorik, upptäckande och lekfull miljö där barnen alltid står i fokus. Vi tillbringar mycket tid utomhus på våra fyra gårdar, som ligger nära både lekparker, skog och vatten. I vårt kök arbetar en utbildad kock med lång erfarenhet som serverar näringsriktig och god hemlagad mat.

Arbetsuppgifter

Barnskötare sökes till två av våra 3-5 årsavdelningar. I ditt uppdrag ingår att ge varje barn möjlighet att utvecklas efter sina förutsättningar vilket utgör läroplanens intentioner. Delaktighet i planering, reflektion och utvärdering av verksamheten samt ha föräldrakontakt och att delta på arbetsplatsträffar ingår också i uppdraget.

Kvalifikationer

Du bör ha god förmåga att kunna arbeta både i arbetslag och enskilt samt kunna skapa bra relationer på arbetsplatsen med barn och vuxna. Du har barnskötarutbildning och är insatt i den reviderade läroplanen. Du bör ha erfarenhet av pedagogisk dokumentation och kunna uttrycka dig väl i det svenska språket. Du har barnet i fokus med ett utforskande arbetssätt och har ett gott förhållningssätt.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Månadslön
Tillträde: 2017-01-16
Tidsbegränsat till: 2017-06-30
Antal platser: 2

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-01-13 Arbetsgivarens referensnummer: A634686

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Marlene Wikström, Förskolechef Tel: 08/56891793 Mobil: 073-0 745 211 E-post: