Lärare i grundskolans tidigare år till Kyrkskolan

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling. Kyrkskolans enhet består av två grundskolor, Kyrk- och Baldersskolan. Kyrkskolan är en F-6 skola som är centralt belägen i Danderyd med ca 300 elever. Baldersskolan ligger vackert belägen i ett villaområde i västra Danderyd och omfattar åk F-3 med ca 200 elever. Vi söker dig som vill arbeta på Kyrkskolan, en av Sveriges bästa skolor, i Sveriges bästa skolkommun. I våra skolor får du arbeta i välfungerande arbetslag tillsammans med engagerade och erfarna kollegor. Hos oss får eleverna en gedigen kunskapsgrund och möjlighet att utveckla sina förmågor.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i Sv/So i nuvarande årskurs fyra och du kommer att ha delat mentorskap i en av klasserna. Du kommer också att ingå i ett arbetslag där du samplanerar och utvecklar undervisningen för att få alla elever att nå så långt som möjligt i sin utveckling mot kunskapskraven.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har grundskollärarutbildning och som har höga förväntningar på dina elever samtidigt som du tror på att alla kan lyckas. Du har god pedagogisk insikt och kan anpassa din undervisning efter elevernas olika förutsättningar. Vi vill att du som söker är självgående, kan själv strukturera och driva lärprocesser vidare. Du planerar, organiserar och prioriterar undervisningen på ett effektivt sätt och håller uppsatta tidsramar. Dina goda ledaregenskaper skapar goda lärmiljöer och du har lätt att bygga goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Dagtid. Tjänsten är för närvarande på 40%, men möjlighet till ökad tjänstgöringsgrad finns.
Löneform: Månadslön
Tillträde: 2017-01-31, Tillträde snarast efter ansökningstidens slut.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-01-30 Arbetsgivarens referensnummer: A642599

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Emil Hanstad, Rektor Tel: 08-568 91571 E-post:

Pernilla Sternälv, Biträdande rektor Tel: 08-56891600 E-post: