Barnskötare till 1-4 årsavdelning

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling. Majstigen är en liten förskola med engagerad och erfaren personal. Vi arbetar med tyngdpunkt på språk, sång och motorik. Majstigen ligger i ett lugnt villaområde med närhet till tre skogar som vi besöker varje vecka. Läget nära naturen gör att rörelse och utforskande av den ingår som en naturlig del av vår verksamhet. Under skogsutflykterna får barnen möjlighet att utforska naturen och lära sig mer om naturvetenskap, teknik och matematik.

Arbetsuppgifter

Vi behöver dig till en av våra 1-4 årsavdelningar där du kommer att vara delaktig i verksamhetens alla olika delar. I uppdraget ingår att delta på arbetsplatsträffar, ha föräldrakontakt samt att planera och utvärdera verksamhetens innehåll. Ditt fokus kommer att vara att ge varje barn en möjlighet till att utvecklas utifrån sina förutsättningar enligt intentionerna i läroplanen.

Kvalifikationer

Du har barnskötarutbildning och erfarenhet av pedagogisk dokumentation. Du kan uttrycka dig väl i det svenska språket. Du har förmåga att skapa bra relationer till barn och vuxna. Du har barnet i fokus och ett utforskande arbetssätt som genomsyrar verksamheten.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Månadslön
Tillträde: 2017-01-09
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-01-13 Arbetsgivarens referensnummer: A634721

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Marlene Wikström, Förskolechef Tel: 08/56891793 Mobil: 073-0 745 211 E-post: