Kartor och geografisk information, GIS

När du vill hitta rätt i Danderyds kommun kan du använda digitala och tryckta kartor.

Kartguiden - digital karta

Kartguiden är en digital karta över Danderyds kommun med inbyggd sökfunktion som gör det möjligt att söka på gator, skolor, bibliotek, badplatser med mera.

Tätortskartan - digital karta

Stockholms stad har tillsammans med Lantmäteriet och kommunerna tagit fram en tätortskarta över Stockholms län. Kartan är sökbar på gatunamn och adresser i hela länet. Det är också möjligt att söka på populärnamn, som till exempel  SL:s stationer - tunnelbana och pendeltåg.

Expohuset Media - tryckt papperskarta

En kostnadsfri turist- och besökskarta över Danderyds kommun med gaturegister. Kartan uppdateras årligen och kan hämtas direkt hos Information Danderyd i Mörby centrum eller på kommunens bibliotek. Den kan också beställas direkt av .

Adresskartan - tryckt papperskarta

Kartan hjälper dig hitta rätt i Danderyd. Den visar fastigheter, kvartersnamn, adresser, gator med mera. Den är från 2008 och tryckt i skala 1:8000. Kartan kan köpas för 75 kronor hos Information Danderyd i Mörby centrum.

Kartan kan även beställas som ovikt och inplastad samt som skrivbordsunderlägg i halvformat. Kontakta eller för beställning och prisuppgifter.

Kontakta informationsansvarig

Rubrik: Kartor och geografisk information, GIS

Fält markerade med (*) är obligatoriska och måste fyllas i.