Sommarvikarier och timanställda vårdbiträden och undersköterskor till Hemtjänsten i Danderyd.

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Vi söker dig som känner ett engagemang för människor, och vill arbeta som timanställd inom hemtjänsten i Danderyd. Vi behöver dig omgående eller till sommaren.

Arbetsuppgifter

Hjälpa och stödja personer med ett beslut enligt SOL (socialtjänstlagen) i deras hem. Det kan vara personlig omvårdnad, städning, promenader med mera. Om du enbart är intresserad av sommaren så skriv gärna när du kan börja och hur länge du kan arbeta.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har någon vårdutbildning, men vi anser att dina personliga egenskaper är lika viktiga. Du behöver vara flexibel, ha en god samarbetsförmåga och en positiv människosyn. Du behöver också behärska det svenska språket i tal och skrift för att kunna kommunicera och dokumentera Vi söker i första hand kvinnor med körkort (enligt våra kunders önskemål), men även du som inte har är välkommen med din ansökan.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Arbetstid: Schema. Dag, kväll och helg.
Löneform: Timlön
Antal platser: 20

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-05-31 Arbetsgivarens referensnummer: A671851

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Ingela Avan, Hemtjänstchef Tel: 08-56891835 E-post: