Vaktmästare/Fastighetsskötare

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Mörbyskolan är en åk 7-9-skola med ca 450 elever. Mörbyskolan präglas av pedagogisk dynamik och en hög utvecklingstakt, ett stabilt elevunderlag och välfungerande arbetslag. Extern granskning av Mörbyskolan 2016 visar på excellenta resultat. Verksamheten präglas av trygghet och trivsel med mycket ambitiösa elever, legitimerade och erfarna lärare. Mörbyskolans motto är ”Kunskap och hjärta”. Mörbyskolan söker en Vaktmästare/Fastighetsskötare som är en viktig del i vårt dagliga arbete. Du skapar trivsel, trygghet och finns till hands för våra elever. Du ger bra förutsättningar för lärare och personal, är händig och har kompetenser som gör att pågående verksamhet håller hög kvalité med så få störningar som möjligt. Mörbyskolan växer och vi står inför viss renovering, du kommer att bli en viktig person i förändringsarbetet.

Arbetsuppgifter

Som vaktmästare/fastighetsskötare ansvarar du bl. a för: - Öppning och stängning av skolan - Lås och larmrutiner samt nyckelhantering - Löpande skötsel, underhåll och mindre reparationer kring skolans verksamhet. Iordningställande av lokal och teknik inför arrangemang - Kommunikation med entreprenörer och fastighetsägare - Beställning av material, faktura attestering samt post och posthantering Du ingår i arbetslaget "övrig personal". Då arbetet stundtals kan vara fysiskt krävande så är det viktigt att du har god hälsa och fysik och klarar ensamarbete.

Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning eller motsvarande, vi ser gärna att du har utbildning inom det tekniska området. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag samt en fördel om du innehar B-körkort. Du har goda kunskaper i svenska och att kunna uttrycka sig väl i både tal och skrift är ett krav. Du är en van datoranvändare. Du är positiv och samarbetsvillig och kan arbeta självständigt, förebyggande och systematiskt.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2017-06-07
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-03-31 Arbetsgivarens referensnummer: A660164

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Katarina Anderberg, Intendent Tel: 08 568 914 40 E-post:

Fackliga Företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel , 08-568 910 00