Aktivitetsansvarig till Klingsta vård-och omsorgsboende

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen cirka en mil norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar samt storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling. Klingsta är ett demensboende med 39 lägenheter, vackert beläget i ett naturområde nära Edsviken och med gångavstånd från Mörby Centrum. Lägenheterna är fördelade på 4 avdelningar.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill skapa en aktiv och meningsfull vardag i gemenskap med andra för varje enskild boende. Du ansvarar för planering, skapa och utföra de aktiviteter som efterfrågas av de boende. Du samverkar också med anhörigföreningar och frivilligorganisationer. I arbetsuppgifterna ingår även att delta i anhörig och boenderåd, inspirera och motivera övrig personal till att arbeta med aktiviteter i vardagslivet samt vara med i verksamhetens lokala ledningsgrupp. Till viss del kommer du att delta i omvårdnadsarbetet.

Kvalifikationer

Erfarenhet av arbete på demensboende, gärna som aktivitetsledare inom demensvård. Undersköterska med minst 2 års erfarenhet från äldreomsorg. Intresserad av kultur, musik, skapande, litteratur gärna också trädgård och mat. God social kompetens, kunna skapa relationer, bra på att lyssna och uppmuntra, kunna ta initiativ och driva ditt arbete. Du ska också kunna samarbeta med andra yrkesgrupper för de boendes bästa.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Schema. Måndag-fredag, dagtid och kvällstid enligt schema.
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: 2017-06-01, Tillträde snarast efter överenskommelse. Omfattning är 75 % av heltid.
Tidsbegränsat till: 2017-12-31
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-05-09 Arbetsgivarens referensnummer: AKT1704

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Magnus Kinnander, Verksamhetschef Tel: 08-568 918 55 E-post:

Fackliga Företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel , 08-568 910 00