Socialkontoret i Danderyd söker en erfaren MAS

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Socialkontoret ansvarar för omsorgen om äldre, personer med psykiska eller fysiska funktionshinder och individ- och familjeomsorg. Socialkontoret finns i fräscha lokaler i Mörby Centrum med möjligheter till träning, shopping och lunchrestauranger.

Arbetsuppgifter

Vi söker en medicinskt ansvarig sjuksköterska, MAS, med lång erfarenhet av arbete inom kommunal hälso- och sjukvård. Medicinskt ansvarig sjuksköterska har en självständig ställning inom nämndens område. Befattningen som MAS innebär att ha ett övergripande ansvar för kvalitet och säkerhet i den kommunala hälso- och sjukvården. Den kommunala hälso- och sjukvården ska bedrivas enligt gällande lagar, föreskrifter och allmänna råd. För att säkerställa att så sker utarbetar du riktlinjer och instruktioner som verksamheterna ska följa. Kvalitetsuppföljning av verksamheterna ska göras regelbundet. Du ska delta i stabens arbete och vara ett stöd för socialkontorets olika verksamheter. Arbetet innebär samarbete med andra vårdgivare och myndigheter och att medverka vid upphandlingar inom hälso- och sjukvård. Du rapporterar till socialdirektör och socialnämnden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med adekvat vidareutbildning och erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet. Då arbetet består av ett stort mått av interna och externa kontakter förutsätter vi att du kan skapa förtroende och har ett stort mått av social kompetens. Arbetet kräver gott omdöme och självständiga ställningstaganden i hälso- och sjukvårdsfrågor. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tillämpar individuell lönesättning och erbjuder subventionerad friskvård.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Tillträde: Tillträde snarast.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-05-14 Arbetsgivarens referensnummer: A675535

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Britt-Marie Ekström, Bitr. socialdirektör Tel: 08-568 911 10

Fackliga Företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel , 08-568 910 00