Lärare F-6 Vasaskolan

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling. Vasaskolan är en F-6 skola med ca 500 elever och 80 personal. Skolan ligger i en naturskön miljö med bra kommunikationer både från Stockholm och Roslagen. På skolan finns det i dagsläget även tre mindre undervisningsgrupper. Hos oss hittar du mycket engagerade medarbetare som aktivt arbetar för att utveckla skolan. Vi arbetar med fokus på kunskap och lärande samt värdegrundsfrågor. Vår skola utvecklar former för samarbete mellan alla enheter på skolan där inkludering och likvärdig bedömning är ett prioriterat område. Skolan har de senaste åren utvecklat det pedagogiska arbetet både när det gäller kollegial samverkan och digital teknik. Våra elever och deras föräldrar har mycket höga förväntningar på en väl fungerande, stabil och trygg verksamhet. Det råder ett positivt arbetsklimat på skolan och vi strävar efter att ha högt i tak. Bland personalen finns det ett stort engagemang kring verksamheten och våra utvecklingsområden.

Arbetsuppgifter

Vasaskolan befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu lärare som vill bli en del av vårt professionella kollegium. Vasaskolans elever har mycket goda resultat och vi arbetar aktivt med att ge dem möjlighet att vara delaktiga i demokratiska processer och i undervisningen. I ditt uppdrag ingår undervisning och mentorskap. Vi söker lärare med olika ämnesbehörighet.

Kvalifikationer

Du är väl förankrad i uppdraget och arbetar idag processinriktat och formativt i din undervisning. IKT är ett av många verktyg i din varierade undervisning. Ditt självklara förhållningssätt är att du ansvarar för att göra undervisningen tillgänglig för alla elever. Du är en trygg pedagogisk ledare och förebild som i möten med kollegor, elever och föräldrar skapar förtroende och engagemang. Du är självständig och samarbetar väl med kollegor i både undervisnings- och utbildningsuppdraget. Du är driven och tar ett stor ansvar för att påverka och utveckla kollegor i syfte att skapa en likvärdighet för alla elever. Du är behörig lärare, har lärarlegitimation och uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2017-08-14, Provanställning kan komma att tillämpas.
Antal platser: 3

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-05-31 Arbetsgivarens referensnummer: A668844

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Anna Kuylenstierna, Biträdande rektor E-post:

Peter Odenlind, Rektor Tel: 08-56891472 Mobil: 073-0783413