Semestervikarier och timanställda till Stocksundsgården

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Stocksundsgården är ett äldreboende med 30 boende som är beläget i Stocksund med vacker natur runt omkring. Utmärkande för Stocksundsgården är en hemlik miljö med en underbar trädgård. Vi har en gemensam matsal där boende äter sina måltider i gemenskap med andra. Vår personal är omtänksam och kunnig och vi månar om både hyresgäster och närstående. Vi arbetar utifrån ett tydligt ledningssystem och är kvalitetscertifierade.

Arbetsuppgifter

Som personal hos oss är du en viktig del av de boendes vardag, du gör skillnad genom att vara professionell och empatisk. Du är van att dokumentera och förstår vikten av att händelser av vikt för varje boende blir dokumenterade.

Kvalifikationer

Vi förväntar oss att du älskar att arbeta med äldre personer och vill göra skillnad genom att ge en god omvårdnad och service. Du är empatisk, noggrann och flexibel. Vi ser gärna att du har erfarenhet från äldreomsorgen men det viktigaste är att du har någon form av vårderfarenhet. Du förväntas kunna tala och skriva svenska obehindrat då du ska kunna prata och skriva i ditt dagliga arbete. Du måste vara van med att arbeta med data.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Schema. Du arbetar schemalagt dag, kväll och helg.
Löneform: Timlön
Tillträde: 2017-06-16, Vi kommer att tillsätta vikariat löpande under våren.
Tidsbegränsat till: 2017-09-15
Antal platser: 6

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-06-15 Arbetsgivarens referensnummer: A652167

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Birgitta Wahlberg, Gruppchef Tel: 08-568091893, 08-56891880 E-post: