Barnskötare till Kevinge förskola

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen cirka en mil norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar samt storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling. Kevinge förskola ligger naturskönt beläget med utsikt över Edsviken och Kevinge golfklubb. Det är endast fem minuters gångväg från Mörby Centrum. Vi har hög förskollärartäthet på förskolan och vi serveras god hemlagad mat av vår kokerska. Vi har ett stort fokus på vår gemensamma värdegrund och på att barnen ska utmanas till ett lustfyllt lärande. Vår verksamhet ska präglas av ett klimat med glädje, respekt och utveckling, vi vill inspirera barnen att vilja och våga utifrån sina egna förutsättningar. Utomhus har vi en stor härlig gård som inbjuder till utforskande lek och i närområdet finns fina naturområden.

Arbetsuppgifter

På Kevinge förskola jobbar vi med att utveckla vårt arbetssätt kring pedagogisk dokumentation och projektarbete. Vi vill att du är en medforskande pedagog och att du har kunskap kring hur man synliggör barnens olika lärprocesser genom pedagogisk dokumentation. Du ska vara en van användare av digitala hjälpmedel då vi använder oss av Förskoleappen som ett pedagogiskt stöd i verksamheten. Tillsammans med arbetslaget ska du aktivt bidra till att planera, genomföra, följa upp och utveckla arbetet på förskolan så att omsorg, fostran, lek och lärande bildar en helhet i enlighet med läroplanens mål och intentioner.

Kvalifikationer

Du är utbildad barnskötare med några års erfarenhet och du är väl insatt i förskolans läroplan Lpfö 98. Du ska kunna omsätta teori till praktik och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är van att arbeta med pedagogisk dokumentation och att reflektera tillsammans med barn och vuxna. Vi söker en glad och positiv person med bra samarbetsförmåga och som ser möjligheter i stället för svårigheter. Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak, positiv stämning och engagerade pedagoger. Vi erbjuder fria pedagogiska måltider, arbetskläder och friskvårdsbidrag.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Månadslön
Tillträde: 2017-08-07, Eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-04-30 Arbetsgivarens referensnummer: A672435

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsperioden. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Magnusson Jeanette , Förskolechef Tel: 08-56891740