Omvårdnadspersonal sökes till Klingsta vård- och omsorgsboende

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Klingsta är ett demensboende med 39 lägenheter, vackert beläget i ett naturområde nära Edsviken och med gångavstånd från Mörby Centrum. Lägenheterna är fördelade på 4 avdelningar.

Arbetsuppgifter

Utmärkande för Klingsta är en hemlik miljö. Vi har en större matsal där boende äter sina festmåltider i gemenskap med andra. Klingsta har ett eget kök och det serveras hemlagad mat varje dag. Vår personal är omtänksam och kunnig och vi månar om både boende och närstående. Vi arbetar utifrån ett tydligt ledningssystem och är kvalitetscertifierade. Som personal hos oss är du en viktig del av de boendes vardag, du gör skillnad genom att vara professionell och empatisk. Du är van att dokumentera och förstår vikten av att händelser av vikt för varje boende blir dokumenterade.

Kvalifikationer

Vi förväntar oss att du brinner för att arbeta med äldre personer och vill göra skillnad genom att ge en god omvårdnad och service till våra boende. Du är empatisk, noggrann och flexibel. Vi ser gärna att du har erfarenhet från äldreomsorg och demensvård men det viktigaste är att du har någon form av vårderfarenhet. Du förväntas kunna tala och skriva svenska obehindrat då du ska kunna prata och skriva i ditt dagliga arbete. Du måste vara van med att arbeta med data.

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Schema. Vi behöver både dag-, kvälls- och nattpersonal
Löneform: Timlön
Tillträde: 2017-06-01, Kontinuerligt timanställd personal inför sommarmånaderna.
Antal platser: 8

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2017-04-30 Arbetsgivarens referensnummer: A660376

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Maria Lindholm, Gruppchef Tel: 0856891858 Mobil: 0856891858 E-post: