Barnskötare till Nora Herrgård

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen cirka en mil norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar samt storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling. Nora Herrgård ligger i ett trevligt villaområde i västra Danderyd. Förskolan har sex avdelningar och vi arbetar i åldershomogena grupper. Vi har ett stort fokus på vår gemensamma värdegrund och på att barnen ska utmanas till ett lustfyllt lärande. Vår verksamhet ska präglas av ett klimat med glädje, respekt och utveckling. Det innebär att det ska vara roligt att komma till oss och vi behandlar andra som vi själva vill vi behandlade, stora som små. Genom detta inspireras barnen att vilja, våga och utvecklas i sin egen takt. Vi har en stor och härlig gård som inbjuder till utforskande lek. I närområdet har vi tillgång till skog och lekparker.

Arbetsuppgifter

På Nora Herrgård jobbar vi med att utveckla vårt arbetssätt kring pedagogisk dokumentation och projektarbete. Vi vill att du är en medforskande pedagog och att du har kunskap kring hur man synliggör barnens olika lärprocesser genom pedagogisk dokumentation. Du ska vara en van användare av digitala hjälpmedel då vi använder oss av Förskoleappen som ett pedagogiskt stöd i verksamheten. Tillsammans med arbetslaget ska du aktivt bidra till att planera, genomföra, följa upp och utveckla arbetet på förskolan så att omsorg, fostran, lek och lärande bildar en helhet i enlighet med läroplanens mål och intentioner.

Kvalifikationer

Du är utbildad barnskötare med erfarenhet och du är väl insatt i förskolans läroplan Lpfö 98. Du ska kunna omsätta teori till praktik och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är van att arbeta med digitala lärverktyg, pedagogisk dokumentation och samt att reflektera tillsammans med barn och vuxna. Vi söker en glad och positiv person med mycket bra samarbetsförmåga som ser möjligheter i stället för svårigheter. Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak, positiv stämning och engagerade pedagoger. Vi erbjuder fria pedagogiska måltider, arbetskläder och friskvårdsbidrag.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2018-02-05, Tillträde 2018-02-05 eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-01-21 Arbetsgivarens referensnummer: A743014

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Jeanette Magnusson, Förskolechef Tel: 08-56891740