Lärare i Fritidshem/Fritidspedagog till Baldersskolan

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa? Kyrkskolans enhet består av två grundskolor, Kyrk- och Baldersskolan. Kyrkskolan är en F-6 skola som är centralt belägen i Danderyd med ca 300 elever. Baldersskolan ligger vackert belägen i ett villaområde i västra Danderyd och omfattar åk F-3 med ca 200 elever. I våra skolor får du arbeta i välfungerande arbetslag tillsammans med engagerade och erfarna kollegor. Hos oss får eleverna en gedigen kunskapsgrund och möjlighet att utveckla sina förmågor.

Arbetsuppgifter

Vi söker ytterligare en lärare i fritidshem/ fritidspedagog till vår fritidsverksamhet på Baldersskolan. Du som lärare i fritidshem är ansvarig för det pedagogiska arbetet på fritidshemmet i samverkan med övrig personal. Du ska även vara ett stöd för eleverna i klassrumssituationen, i nära samarbete med den lärare som är knuten till den klass som du arbetar närmast. Du ska utifrån Lgr11 och andra styrdokument planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet. Du arbetar i arbetslag tillsammans med fritidspedagoger, fritidsledare och barnskötare. Du kommer tillsammans med kollegorna ansvara för att ge eleverna en lärande, varierande och meningsfull fritidsverksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan ta egna initiativ, är engagerad och intresserad av barns lärande och utveckling. Vi förutsätter att du har förmåga att skapa goda relationer med elever, kollegor och föräldrar. Som ledare är du trygg i dig själv, utvecklingsinriktad och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö som präglas av samarbete. Du har utbildning som Lärare i fritidshem/fritidspedagog. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande under rekryteringsperioden.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2018-08-06
Antal platser: 1

Ansökan

Sök tjänsten här (via www.offentligajobb.se) Senaste ansökningsdag: 2018-04-22 Arbetsgivarens referensnummer: A767981

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson(er)

Pernilla Sternälv, Biträdande rektor Tel: 08-56891600 E-post:

Petra Hellström, Rektor Tel: 08-56891571 E-post: